Urologie

În caz de apariţia simptomelor ar trebui să consultați un medic.

Dr. Suteanu Ovidiu urologie

Dr. Suteanu Ovidiu

Luni 16.30 – 20.00
Joi 16.30 – 20.00
Vineri 16.30 – 20.00

Cabinet dotat cu ecograf de ultimă generație

0729.034.709

UROLOGIE

Urologia este specialitatea medico-chirurgicală care se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor tractului urinar și a sistemului reproductiv masculin, respectiv de tratamentul bolilor de vezica urinară, uretră, rinichi, glandele suprarenale, organe genitale externe, prostată.

Puteți opta pentru o consultație urologică pe baza biletului de trimitere sau contra-cost la medicul nostru specialist dr. Suteanu Ovidiu, un profesionist în domeniul medical.

În caz de apariţia simptomelor ar trebui să consultați un medic. Cele mai frecvente simptome care vă semnalează necesitatea unui consult urologic sunt:

  • arsură sau durere la urinare,
  • necesitate frecventă
  • sânge în urină
  • mici crampe în spate sau alte senzații neplăcute

De asemenea, o consultație urologică poate necesita și o ecografie, iar cabinetul urologic este dotat cu un ecograf de ultimă generație pentru un diagnostic cât mai precis, la care se pot adăuga analize de sânge sau alte investigații necesare, recomandate de medicul urolog.

Afecțiunile maligne la nivelul prostatei sunt la fel de frecvente precum cancerele genitale în rândul femeilor.

Depistarea diferitelor afecțiuni se poate face printr-un set de analize efectuat anual sau periodic, la recomandarea medicului, iar un tratament administrat la debutul bolii îți poate salva viața.

De aceea bărbații trebuie să își faca periodic controlul urologic și analiza de sânge PSA, pentru a evita cancerul de prostată.

Dr. Suteanu Ovidiu

Medic specialist Urologie

0729.034.709

centrultheodor@gmail.com

DORITI O PROGRAMARE?

Ne puteți suna la numărul de telefon 0729.034.709 sau puteți completa formularul apasând pe butonul de mai jos