Dermatologie

Dermatologia este specialitatea medicală care se ocupă cu studiul, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor pielii, părului și unghiilor, contribuind la menținerea sănătății integrale a pacienților.

medic profile

Dr. Șerban Lavinia Carmen

Luni – Miercuri: 13.00 – 20.00
Joi – Vineri: 08.00 – 15.00

la sediul clinicii

0729.034.709

Dermatologie

Doamna Doctor Serban Lavinia Carmen, medic primar dermato-venerologie cu o reputație remarcabilă în această specialitate, a ales să aducă contribuția sa de peste 40 de ani de experiență la Centrul Medical THEODOR. Cu o vastă expertiză în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor dermato-venerice, Doamna Doctor Serban este dedicată să ofere pacienților săi servicii de înaltă calitate, punându-și cunoștințele extinse în slujba celor ce suferă de probleme dermatologice.

Colaborarea cu Centrul Medical THEODOR permite pacienților asigurați să beneficieze de consultații gratuite de dermatologie, precum și de o gamă variată de investigații și servicii medicale specifice, decontate de Casa de Sănătate. Această inițiativă vine în sprijinul accesului la îngrijiri specializate în domeniul dermatologiei.

Pacienții sunt încurajați să se prezinte la cabinetul de dermatovenerologie pentru orice problemă legată de piele, unghii sau păr, având astfel oportunitatea de a beneficia de profesionalismul și experiența vastă a Doamnei Doctor Serban Lavinia Carmen. Programările se pot face la numerele de telefon 0256436205 sau 0729034709, în intervalul de luni până vineri, între orele 08:00-20:00.

Cu o echipă dedicată și facilități moderne, Centrul Medical THEODOR asigură o abordare completă și personalizată în tratarea problemelor dermatologice.

Dr. Șerban Lavinia Carmen

Medic primar Dermato-venerologie

0729.034.709

centrultheodor@gmail.com

DORITI O PROGRAMARE?

Ne puteți suna la numărul de telefon 0729.034.709 sau puteți completa formularul apasând pe butonul de mai jos