Specialități Medicale

Lista cu specialitățile medicale din Centrul Medical Theodor Timișoara

medicina de familie centrul medical theodor

Medicină de familie

Dr. Petrovici Doru-Ioan

Medicina de familie este specialitatea medicală care asigura asistența medicală primară și contribuie, prin actiuni preventive, educaționale, terapeutice și de recuperare, la promovarea stării de sănătate a individului, a familiei și a colectivității, fără a se limita la un anumit tip de boli.

Pediatrie

Dr. Bota Celia

Pediatria este o ramură a medicinei care se ocupă cu dezvoltarea psihofizică a copiilor și cu diagnosticul și tratamentul bolilor din copilărie.

pediatrie centrul medical theodor timisoara
urologie centrul medical theodor timisoara

Urologie

Dr. Suteanu Ovidiu

Urologia este specialitatea medico-chirurgicală care se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor tractului urinar și a sistemului reproductiv masculin, respectiv de tratamentul bolilor de vezica urinară, uretră, rinichi, glandele suprarenale, organe genitale externe, prostată.

Obstetrică – Ginecologie

Dr. Butunoiu Simona

Ginecologia se ocupă cu prevenirea, depistarea si tratarea afecțiunilor specifice aparatului genital feminin. În ultima perioadă s-a constatat că foarte mulți medici ginecologi sunt și medici obstetricieni, iar de multe ori specialitățile de ginecologie și obstetrică se suprapun.

ginecologie obstretica centrul medical theodor
cardiologie centrul medical theodor timisoara

Cardiologie

Dr. Lupu Casandra

Cardiologia este o specialitate medicală care are ca subiect de studiu bolile inimii și ale vaselor de sânge. Din nefericire, bolile cardiovasculare sunt cea mai mare cauză a deceselor la nivel mondial, iar în România peste jumătate din decesele populației sunt provocate de către aceste boli.

Psihiatrie

Dr. Cârstea Andreea, Dr. Hategan Mieta

Psihiatria este o ramură a medicinei care se ocupă cu diagnosticarea, tratamentul și reabilitarea persoanelor cu tulburări mentale.

psihiatrie centrul medical theodor timisoara
medicina muncii centrul medical theodor

Medicina Muncii

Dr. Nica Dalia Cristina

Medicina muncii este specialitatea medicală care studiază relația om-muncă, adaptarea omului la muncă și potrivirea tipului de muncă cu persoana care o efectuează.

Neurologie

Dr. Spilcă Andra

Neurologia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul bolilor sistemul nervos central și periferic.

neurologie timisoara
orl centrul medical theodor timisoara

Otorinolaringologie (ORL)

Dr. Neamțu Daniela

Otorinolaringologie sau prescurtat ORL, este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea şi tratamentul afecţiunilor urechii, nasului, gâtului, căilor respiratorii superioare, sinusurilor.

Neurochirurgie

Conf. dr. Costea Constantin

Neurochirurgia este o ramura chirurgicala care se ocupa cu tratamentul afectiunilor sistemului nervos

neurochirurgie centrul medical theodor timisoara
dermatologie centrul medical Theodor timisoara

Dermato-venerologie

Dr. Șerban Lavinia Carmen

Dermato-venerologia este specialitatea medicală dedicată diagnosticării și tratării bolilor de piele și a infecțiilor cu transmitere sexuală. Acest domeniu asigură sănătatea dermatologică și sexuală a pacienților.

Endocrinologie

Dr. Borz Andreea

Endocrinologia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor cauzate de dezechilibre hormonale.

endocrinologie timisoara
acupunctură centrul medical theodor timisoara

Acupunctură

Dr. Georgescu Lorelei

Acupunctura presupune o introducere sigură şi nepericuloasă pentru sănătate a unor ace sterile, metalice, foarte fine în pielea şi ţesuturile corpului prin puncte sau zone care se numesc puncte de acupunctură.

Nutriție și Dietetică

Nutriționist Strâmbei Ramona

Nutriționiștii dieteticieni înregistrați sunt profesioniști din domeniul sănătății calificați pentru furnizarea sfaturilor dietetice sigure.

nutritionist centrul medical clinica theodor