Pediatrie

Între medicul pediatru și medicul de familie trebuie să existe o bună relație profesională.

Dr. Bota Celia pediatrie

Dr. Bota Celia

Luni 12.00 – 16.00
Marți 12.00 – 16.00
Miercuri 12.00 – 16.00
Joi 12.00 – 16.00
Vineri 12.00 – 16.00

Cu frica de doctor sau cu o doză sănătoasă de încredere în el?

0729.034.709

PEDIATRIE

Pediatria este o ramură a medicinei care se ocupă cu dezvoltarea psihofizică a copiilor și cu diagnosticul și tratamentul bolilor din copilărie.

Medicul pediatru este un specialist cu competențe pluridisciplinare, care intră în contact cu copilul încă din primele zile de viață și până la împlinirea vârstei majoratului.

Controlul de specialitate pentru verificarea stării de sănătate a copilului tău este făcut de doamna dr. Bota Celia, un pediatru cu o experiență îndelungată, un om care-i întâmpină pe cei mici cu dragoste, pentru a-i face bine cât mai repede, un medic unde copiii revin cu bucurie.

Doamna dr. Bota Celia, medic specialist Pediatrie, este o persoană empatică, atentă la detalii, un bun comunicator, a cărui scop este de a face vizita la medic mai plăcută pentru copil.

Cum se desfășoară o consultație la pediatru?

Medicul realizează în primă fază o anamneză prin care află istoricul copilului, dacă suferă de o boală acută sau cronică ori este vorba doar de un control de rutină. În următoarea etapă, micului pacient i se va măsura tensiunea arteriale, înălțimea, greutatea.

Între pediatru și medicul de familie trebuie să existe o bună relație profesională, primul fiind abilitat pentru o serie de servicii medicale mai amănunțite și de specialitate precum:

  • consiliere pentru diversificarea alimentației bebelușului
  • investigații de specialitate (EKG, ecografie)
  • tratamente injectabile (perfuzabile, intramusculare, intravenoase)
  • alte tratamente specifice (ale infecțiilor respiratorii)
  • monitorizarea funcțiilor vitale (tensiune arterială, puls, respirație)
  • otoscopie.

Te așteptăm la cabinetul de pediatrie din Centrul Medical Theodor din Timișoara unde, într-un cadru primitor, copilul tău va beneficia de consultație, diagnosticare și tratamentul afecțiunilor acute, monitorizarea dezvoltării normale, recomandări privind alimentația pe grupe de vârstă, monitorizarea afecțiunilor cronice și analize de laborator.

Dr. Bota Celia

Medic specialist Pediatrie

0729.034.709

centrultheodor@gmail.com

DORITI O PROGRAMARE?

Ne puteți suna la numărul de telefon 0729.034.709 sau puteți completa formularul apasând pe butonul de mai jos