Obstetrică – Ginecologie

Ginecologia se ocupă cu prevenirea, depistarea si tratarea afecțiunilor specifice aparatului genital feminin.

Dr. Butunoiu Simona - ginecologie

Dr. Butunoiu Simona

Joi 19.00 – 20.00
Vineri 18.00 – 20.00

Consultație periodică

0729.034.709

OBSTETRICA-GINECOLOGIE

Ginecologia se ocupă cu prevenirea, depistarea si tratarea afecțiunilor specifice aparatului genital feminin. În ultima perioadă s-a constatat că foarte mulți medici ginecologi sunt și medici obstetricieni, iar de multe ori specialitățile de ginecologie și obstetrică se suprapun.

Problemele ginecologice, respectiv bolile ginecologice, daca nu sunt depistate la timp pot perturba viața normală a femeii, pot afecta viața sexuală sau nașterea copiilor, ori chiar pot fi atât de grave încât să ducă la deces.

De aceea o consultație ginecologică la Dr. Butunoiu Simona – medic ginecolog este benefică și importantă pentru orice femeie, chiar dacă nu identifică anumite simptome ale bolilor ginecologice și se consideră perfect sănătoase.

Optați pentru o consultație ginecologică care vă va oferi un rezumat al stării dumneavoastră de sănătate prin:

  • Screening, evaluare și consiliere
  • Examinare fizică specifică
  • Test Babes – Papanicolau
  • Ecografie ginecologică

Femeilor le este recomandat să se prezinte anual la o consultație ginecologică, în special din cauza numărului ridicat de cazuri de cancer de col uterin.

După sarcină, consultația ginecologică este obligatorie, întrucât pot să apară unele complicații care împiedică refacerea postnatală.

Perioada optimă pentru prima consultație ginecologică după sarcină este după 7-10 zile, atât pentru gravidele care au avut naștere normală, cât și pentru gravidele care au născut prin cezariană.

Dr. Butunoiu Simona

Medic specialist Obstetrică - Ginecologie

0729.034.709

centrultheodor@gmail.com

DORITI O PROGRAMARE?

Ne puteți suna la numărul de telefon 0729.034.709 sau puteți completa formularul apasând pe butonul de mai jos